Philips Stadion - PSV

Op zondag 9 februari 2020 gaan we traplopen in het Philips Stadion! Een unieke trial door het stadion, waarbij we gaan traplopen en ook op plekken komen waar normaal alleen de spelers komen. Over tribunes, door de kamer van Mark van Bommel en door de kleedkamers van PSV en haar tegenstanders.


Voor iedereen is er een uitdagend parcours;
* Licht / Kids (ong. 15/20min),
* Normaal (ong. 30/35min) &
* Zwaar (ong. 45min).

Welke parcours je gaat traplopen, mag je op de dag zelf bepalen. Het is geen race en veiligheid voor alles. Je mag bijvoorbeeld ook wandelend de trappen op en af. En als je je route niet zwaar genoeg vindt, loop je hem gewoon twee keer! 

Het exacte programma moet nog bepaald worden, maar vermoedelijk starten we rond 13.00u op zondagmiddag
9 februari. Rond 16.00u zal waarschijnlijk de cheque uitreiking zijn met het bedrag dat we gezamenlijk hebben opgehaald! Uiterlijk in december maken we het definitieve programma bekend. Je krijgt van ons in de week voorafgaand aan het event een mail met een richttijd van je starttijd, waar je je kan melden en andere info.

Op de avond vóór Trap voor Trap speelt PSV thuis tegen Willem II. Het stadion ademt dus nog de sfeer van de wedstrijd en bijvoorbeeld de kleedkamer en tribunes zullen speciaal voor de beleving nog een beetje in de wedstrijdsfeer blijven. Zo kunnen er dus nog plukken gras in de kleedkamer liggen die onder de schoenen van de PSV-spelers zaten. En dan mag jij er doorheen lopen! 

We verwachten dat je al in sporttenue bent als je naar het stadion komt. Je mag supporters meenemen die op de tribune zitten terwijl jij langs komt (trap)lopen!

Doe mee, haal donatiegeld op en maak kans op mooie prijzen voor jezelf en/of je team! Denk bijvoorbeeld aan een door de gehele PSV-selectie gesigneerd clubshirt of een training van André Ooijer op de PSV Academy!

Bekijk alle
11-11-2019 | 19:47 Aan: Ik doe mee aan Trap voor Trap voor Spieren voor Spieren! Jij ook? Ik vind het belangrijk dat er meer aandacht is voor spierziekte en daarom steun ik deze actie. Deacon zet hem op!
11-11-2019 | 18:50 Aan: Ik doe mee aan Trap voor Trap voor Spieren voor Spieren! Jij ook? Speciaal voor Bram! ❤️ Merel, succes met deze bijzondere actie!😘
11-11-2019 | 18:33 Aan: Ik doe mee aan Trap voor Trap voor Spieren voor Spieren! Jij ook?
11-11-2019 | 15:59 Aan: Ik doe mee aan Trap voor Trap voor Spieren voor Spieren! Jij ook? Hiep hiep hoera! Wat een nobel verjaardagcadeau Bart, zo'n donatie!