Philips Stadion - PSV

Met dank aan ondermeer onze partner PSV en hoofdsponsor Byldis!


Op een nog te bepalen datum in 2021 gaan we traplopen. Bij voorkeur in het Philips Stadion! Mits de maatregelen daar voldoende ruimte voor bieden. Een unieke trial door het stadion, waarbij we gaan traplopen en ook op plekken komen waar normaal alleen de spelers komen. Over tribunes en door de kleedkamers van PSV en haar tegenstanders.


Voor iedereen is er een uitdagend parcours;
* Licht / Kids (ong. 15min),
* Normaal (ong. 25min) &
* Zwaar (ong. 35min).

Welke parcours je gaat traplopen, mag je op de dag zelf bepalen. Het is geen race en veiligheid voor alles. Je mag bijvoorbeeld ook wandelend de trappen op en af. En als je je route niet zwaar genoeg vindt, doe je hem gewoon twee keer! 

Ook kinderen met een spierziekte kunnen meedoen! Op de strook langs het PSV-veld zal een parcours aangelegd worden met (lichte) hindernissen die ook met een rolstoel genomen kunnen worden! Zo kan iedereen een rondje meedoen! Inclusief de route door de kleedkamers en daarna samen finishen. Met dank aan PSV en partner Rocks 'n Rivers. Samen verslaan we alle spierziekten bij kinderen.

Conceptprogramma van het reguliere event (los van de maatregelen rondom Covid):

13:00   Openingswoord
13:15   Start 1e traplopers
15:30   Start laatste deelnemers (inschatting)
16:00   Finish laatste deelnemers (ibschatting)
16:15   Cheque overhandiging 
            Na afloop van de cheque overhandig is het evenement afgelopen.

Je krijgt van ons in de week voorafgaand aan het event een mail met een richttijd van je starttijd, waar je je kan melden en andere info.

We houden uiteraard rekening met de Covid-maatregelen, dus hier gaan we je ook over informeren. Het kan zijn dat hiervoor het programma iets aangepast wordt.

We verwachten dat je al in sporttenue bent als je naar het stadion komt. Afhankeijk van de op dat moment geldende Covid-maatregelen, mag je supporters meenemen die op de tribune zitten terwijl jij langs komt (trap)lopen!

Doe mee, haal donatiegeld op en maak kans op mooie prijzen voor jezelf en/of je team! Denk bijvoorbeeld aan een door de gehele PSV-selectie gesigneerd clubshirt of een training van André Ooijer op de PSV Academy!

Met betrekking tot de te winnen sportshirts en het omkleden in de kleedkamer gaan we uit van de donaties ingezameld t/m woensdag vóór het event! 

Met betrekking tot de overige prijzen sluiten we de donatieteller op een zondag 2 weken ná het event, omdat sommige deelnemers pas na hun challenge een donatie ontvangen. Prijswinnaars worden persoonlijk / via een mail geïnformeerd. 

 

Bekijk alle
28-11-2021 | 17:22 Aan: Never give up Bedankt sint en Piet voor deze zeer gulle donatie. Wat een mooi gebaar!!! Sinterklaas bestaat echt, hij zit in ons allemaal!
24-11-2021 | 14:33