UPDATE 16 november:

Momenteel neemt het aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnamen toe in Nederland. Niet eerder was de kans op besmetting met het coronavirus zo groot. Daarnaast zijn er nieuwe maatregelen vanuit het RIVM getroffen. Deze maatregelen maken het onmogelijk om Trap voor Trap te organiseren op een manier zoals wij dat voor ogen hebben. Wij willen risicovolle situaties ten alle tijden zoveel mogelijk vermijden. De gezondheid van de aanwezige kinderen met een spierziekte, en die van alle deelnemers, moet ten alle tijden gewaarborgd blijven.  

Helaas en wederom, hebben wij moeten besluiten om Trap voor Trap, op zondag 21 november 2021 in het Philips Stadion, niet door te laten gaan. Een enorme tegenvaller voor alle betrokkenen. 

Dagelijks spreken wij met ouders van kinderen met een spierziekte, die keer op keer te maken hebben met grote tegenslagen. Omgaan met tegenslagen hoort, helaas, bij Spieren voor Spieren. Toch blijven we, ondanks alles, optimistisch en ondernemend. We moeten alles op alles blijven zetten voor kinderen met een spierziekte. We kunnen de opbrengsten uit Trap voor Trap niet missen. We hebben elke euro nodig om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. 

Daarom gaan we hoe dan ook in december 2021 Trap voor Trap organiseren. In welke vorm, en op welke datum, dat is nog niet zeker.

We zijn afhankelijk van de maatregelen vanuit het RIVM. We hopen dat de maatregelen, later dit jaar, minder zwaar zijn en ons in staat stellen om een succesvol, en veilig, evenement te organiseren. Tegelijkertijd moeten we realistisch zijn. De kans dat dit gaat lukken is niet groot, maar we zullen alles op alles blijven zetten om te kijken naar hoe het wél gaat lukken. 

Ons voornemen is om alle deelnemers op de hoogte te brengen, over de definitieve vorm van Trap voor Trap, op maandag 6 december 2021.

We rekenen op jullie steun, samen kijken we naar hoe het wél kan en we gaan er hoe dan ook samen een succes van maken!

------------------------------------------

Traplopen als challenge - Kans op prijzen -            3 Routes door het stadion

Samen en voor kinderen met een spierziekte; iedereen kan meedoen!

 

In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte. Dat is meer dan een voor de helft gevuld Philips Stadion. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend dat al hun spieren goed functioneren. De impact van een spierziekte op een kind, het gezin en de omgeving is enorm. En toch zijn het juist de kinderen die optimistisch blijven. Voor deze kinderen is het hebben van een spierziekte te vergelijken met topsport. Ze moeten mentaal ongelofelijk sterk zijn en alle kansen pakken om beter te worden. Elke dag weer. 

Daarom organiseert Spieren voor Spieren in het Philips Stadion in Eindhoven op een nog te bepalen datumTrap voor Trap; een evenement waarbij we zelf ervaren wat een mentale en fysieke kracht het kost om stap voor stap, of beter gezegd Trap voor Trap, succes te boeken. Het voetbalstadion als decor. Je kan kiezen uit 3 routes (licht, normaal en zwaar) door het stadion. Routes gaan allemaal over tribunes en door oa speciale ruimtes zoals de kleedkamers. 

Schrijf je snel in met je team, individueel of organiseer zelf een challenge!

Ook kinderen met een spierziekte kunnen bij PSV meedoen. Langs het veld zal een parcours aangelegd worden met (lichte) hindernissen die ook met een rolstoel genomen kunnen worden! Zo kan iedereen een rondje meedoen! Inclusief de route door de kleedkamers en daarna samen finishen. Met dank aan PSV en partner
Rocks 'n Rivers. Samen verslaan we alle spierziekten bij kinderen.

Meedoen met een bedrijventeam?
Wil je meedoen met je collega's binnen het bedrijf? Of samen met zakelijke relaties? Schrijf dan een bedrijventeam in. Dat kan al vanaf 3 personen. 

Heb je praktische informatie nodig over het event of vragen over de routes, kijk dan op deze pagina.

 
Lees meer
€ 162.752 opgehaald
Laatste donatie 21-11-2021 | 17:45
Jeroen Aan: Ik doe mee aan Trap voor Trap voor Spieren voor Spieren! Jij ook?

Over Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren gaat tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan. Maar het duurt vaak nog te lang voor er een diagnose is en voordat ze profijt hebben van nieuwe behandelingen. Kinderen met een spierziekte kunnen niet wachten. Elke dag met een spierziekte is er een te veel. Spieren voor Spieren verbindt en activeert kennis en kracht om sneller diagnose en behandelingen mogelijk te maken. Samen kunnen wij onze gezonde spieren gebruiken om geld in te zamelen voor zieke spieren.