AFAS STADION - KLIK OP 'TRAP MEE!' OM IN TE SCHRIJVEN

Met dank aan ondermeer onze partner AZ!

Op zaterdag 6 november 2021 gaan we traplopen in het AFAS Stadion! Een unieke trial door het stadion, waarbij we gaan traplopen en ook op plekken komen waar normaal alleen de spelers komen. Over tribunes en door de kleedkamers van AZ en haar tegenstanders.


Voor iedereen is er een uitdagend parcours;
* Licht / Kids (ong. 15/20min),
* Normaal (ong. 30 min) &
* Zwaar (ong. +45min).

Welke parcours je gaat traplopen, mag je op de dag zelf bepalen. Het is geen race en veiligheid voor alles. Je mag bijvoorbeeld ook wandelend de trappen op en af. En als je je route niet zwaar genoeg vindt, doe je hem gewoon twee keer! 

Ook kinderen met een spierziekte kunnen meedoen! Op de kunstgrasstrook langs het AZ-veld zal een parcours aangelegd worden met (lichte) hindernissen die ook met een rolstoel genomen kunnen worden! Zo kan iedereen een rondje meedoen! Inclusief de route door de kleedkamers en daarna samen finishen. Met dank aan AZ en partner Rocks 'n Rivers. Samen verslaan we alle spierziekten bij kinderen.

Het exacte programma moet nog bepaald worden, maar vermoedelijk starten we rond 12.00u op zaterdagmiddag
6 november. Rond 16.00u zal waarschijnlijk de cheque uitreiking zijn met het bedrag dat we gezamenlijk hebben opgehaald! Je krijgt van ons in de week voorafgaand aan het event een mail met een richttijd van je starttijd, waar je je kan melden en andere info.

We verwachten dat je al in sporttenue bent als je naar het stadion komt. Je mag supporters meenemen die op de tribune zitten terwijl jij langs komt (trap)lopen! Uiteraard alles onder voorbehoud van mogelijke Corona-maatregelen, maar we gaan er alles aan doen dit event veilig te organiseren.

Doe mee, haal donatiegeld op en maak kans op mooie prijzen voor jezelf en/of je team! Denk bijvoorbeeld aan een door de gehele AZ-selectie gesigneerd clubshirt of een clinic/training van Ron Vlaar!

Met betrekking tot de te winnen sportshirts en het omkleden in de kleedkamer gaan we uit van de donaties ingezameld t/m donderdag 4 november! Prijswinnaars worden na het event persoonlijk geïnformeerd.