TRAP VOOR TRAP

UPDATE 30 november:

UITNODIGING TRAP VOOR TRAP ONLINE 18 DECEMBER


Beste deelnemer aan Trap voor Trap,

Op vrijdag 26 november heeft het kabinet opnieuw en zwaardere maatregelen aangekondigd met als doel om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.
Uiteraard nemen wij ook onze verantwoordelijkheid en zullen we er alles aan doen om het virus niet verder te verspreiden. Jouw gezondheid, en die van alle kinderen met een spierziekte, blijft het allerbelangrijkst.

Trap voor Trap PSV organiseren lijkt een mission impossible. We hebben er alles aan gedaan, maar het zit ons gewoon niet mee. In totaal hebben we deze editie van Trap voor Trap nu 3 keer af moeten zeggen…
We hebben gekeken naar hoe het ons samen de vierde keer wél gaat lukken. We hebben het geld namelijk keihard nodig. En dus organiseren we een editie die 100% door kan gaan.

We organiseren op zaterdag 18 december 2021 een online editie van Trap voor Trap!

Trap voor Trap online
We gaan van deze unieke versie van Trap voor Trap een sportieve online challenge maken. De locatie mag je zelf kiezen. Denk daarbij aan trappen op een openbare locatie bij jou in de buurt.
Of thuis, op de sportclub of op het werk. Geen idee is te gek, mits je kunt voldoen aan de nieuwe maatregelen. Tijdens de challenge houden we allemaal online contact met elkaar via de social media kanalen van Spieren voor Spieren. Meer informatie volgt snel.

En om het helemaal af te maken, ontvangen alle deelnemers sowieso óók nog één kaartje voor een unieke rondleiding door het Philips stadion. Zo kun je toch nog mooi het stadion van binnen bekijken.

Mocht je niet kunnen op 18 december, mail dan uiterlijk 5 december 2021 naar bart@spierenvoorspieren ivm je alternatieven. 

We willen je nogmaals bedanken voor jouw inzet. Met jouw support kunnen kinderen met een spierziekte sneller hun diagnose en behandelingen krijgen.

------------------------------------------

UPDATE 16 november:

Momenteel neemt het aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnamen toe in Nederland. Niet eerder was de kans op besmetting met het coronavirus zo groot. Daarnaast zijn er nieuwe maatregelen vanuit het RIVM getroffen. Deze maatregelen maken het onmogelijk om Trap voor Trap te organiseren op een manier zoals wij dat voor ogen hebben. Wij willen risicovolle situaties ten alle tijden zoveel mogelijk vermijden. De gezondheid van de aanwezige kinderen met een spierziekte, en die van alle deelnemers, moet ten alle tijden gewaarborgd blijven.  

Helaas en wederom, hebben wij moeten besluiten om Trap voor Trap, op zondag 21 november 2021 in het Philips Stadion, niet door te laten gaan. Een enorme tegenvaller voor alle betrokkenen. 

Dagelijks spreken wij met ouders van kinderen met een spierziekte, die keer op keer te maken hebben met grote tegenslagen. Omgaan met tegenslagen hoort, helaas, bij Spieren voor Spieren. Toch blijven we, ondanks alles, optimistisch en ondernemend. We moeten alles op alles blijven zetten voor kinderen met een spierziekte. We kunnen de opbrengsten uit Trap voor Trap niet missen. We hebben elke euro nodig om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. 

Daarom gaan we hoe dan ook in december 2021 Trap voor Trap organiseren. In welke vorm, en op welke datum, dat is nog niet zeker.

We zijn afhankelijk van de maatregelen vanuit het RIVM. We hopen dat de maatregelen, later dit jaar, minder zwaar zijn en ons in staat stellen om een succesvol, en veilig, evenement te organiseren. Tegelijkertijd moeten we realistisch zijn. De kans dat dit gaat lukken is niet groot, maar we zullen alles op alles blijven zetten om te kijken naar hoe het wél gaat lukken. 

Ons voornemen is om alle deelnemers op de hoogte te brengen, over de definitieve vorm van Trap voor Trap, op maandag 6 december 2021.

We rekenen op jullie steun, samen kijken we naar hoe het wél kan en we gaan er hoe dan ook samen een succes van maken!

------------------------------------------

Traplopen als challenge - Kans op prijzen -            3 Routes door het stadion

Samen en voor kinderen met een spierziekte; iedereen kan meedoen!

 

In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte. Dat is meer dan een voor de helft gevuld Philips Stadion. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend dat al hun spieren goed functioneren. De impact van een spierziekte op een kind, het gezin en de omgeving is enorm. En toch zijn het juist de kinderen die optimistisch blijven. Voor deze kinderen is het hebben van een spierziekte te vergelijken met topsport. Ze moeten mentaal ongelofelijk sterk zijn en alle kansen pakken om beter te worden. Elke dag weer. 

Daarom organiseert Spieren voor Spieren in voetbalstadions Trap voor Trap; een evenement waarbij we zelf ervaren wat een mentale en fysieke kracht het kost om stap voor stap, of beter gezegd Trap voor Trap, succes te boeken. Het voetbalstadion als decor. Je kan kiezen uit 3 routes (licht, normaal en zwaar) door het stadion. Routes gaan allemaal over tribunes en door oa speciale ruimtes zoals de kleedkamers. 

Schrijf je snel in met je team, individueel of organiseer zelf een challenge!

Ook kinderen met een spierziekte kunnen meedoen. Langs het veld zal een parcours aangelegd worden met (lichte) hindernissen die ook met een rolstoel genomen kunnen worden! Zo kan iedereen een rondje meedoen! Inclusief de route door de kleedkamers en daarna samen finishen. Met dank aan partner
Rocks 'n Rivers. Samen verslaan we alle spierziekten bij kinderen.

Meedoen met een bedrijventeam?
Wil je meedoen met je collega's binnen het bedrijf? Of samen met zakelijke relaties? Schrijf dan een bedrijventeam in. Dat kan al vanaf 3 personen. 

Heb je praktische informatie nodig over het event of vragen over de routes, kijk dan op deze pagina.

 
Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Met dank aan ondermeer onze partner PSV en hoofdsponsor Byldis! Een unieke trial door het stadion, waarbij we gaan traplopen en ook op plekken komen waar normaal alleen de spelers komen. Over tribunes en door de kleedkamers van PSV en haar tegenstanders. Voor iedereen is er een uitdagend parcours; * Licht / Kids (ong. 15min), * Normaal (ong. 25min) & * Zwaar (ong. 35min). Welke parcours je gaat traplopen, mag je op de dag zelf bepalen. Het is geen race en veiligheid voor alles. Je mag bijvoorbeeld ook wandelend de trappen op en af. En als je je route niet zwaar genoeg vindt, doe je hem gewoon twee keer! Ook kinderen met een spierziekte kunnen meedoen! Op de strook langs het PSV-veld zal een parcours aangelegd worden met (lichte) hindernissen die ook met een rolstoel genomen kunnen worden! Zo kan iedereen een rondje meedoen! Inclusief de route door de kleedkamers en daarna samen finishen. Met dank aan PSV en partner Rocks 'n Rivers. Samen verslaan we alle spierziekten bij kinderen. Conceptprogramma van het reguliere event (los van de maatregelen rondom Covid): 13:00   Openingswoord13:15   Start 1e traplopers15:30   Start laatste deelnemers (inschatting)16:00   Finish laatste deelnemers (ibschatting)16:15   Cheque overhandiging             Na afloop van de cheque overhandig is het evenement afgelopen. Je krijgt van ons in de week voorafgaand aan het event een mail met een richttijd van je starttijd, waar je je kan melden en andere info. We houden uiteraard rekening met de Covid-maatregelen, dus hier gaan we je ook over informeren. Het kan zijn dat hiervoor het programma iets aangepast wordt.We verwachten dat je al in sporttenue bent als je naar het stadion komt. Afhankeijk van de op dat moment geldende Covid-maatregelen, mag je supporters meenemen die op de tribune zitten terwijl jij langs komt (trap)lopen! Doe mee, haal donatiegeld op en maak kans op mooie prijzen voor jezelf en/of je team! Denk bijvoorbeeld aan een door de gehele PSV-selectie gesigneerd clubshirt of een training van André Ooijer op de PSV Academy!Met betrekking tot de te winnen sportshirts en het omkleden in de kleedkamer gaan we uit van de donaties ingezameld t/m woensdag vóór het event!  Met betrekking tot de overige prijzen sluiten we de donatieteller op een zondag 2 weken ná het event, omdat sommige deelnemers pas na hun challenge een donatie ontvangen. Prijswinnaars worden persoonlijk / via een mail geïnformeerd.   
Bekijk alle

Door zowel in het Philips stadion van PSV als in het AFAS stadion van AZ met vele donateurs en sporters de stadiontrappen op en af te gaan. Een unieke trial door het stadion, waarbij we zoveel mogelijk trappen meepakken en ook op plekken komen waar normaal alleen de spelers komen. En omdat we vanuit de sport zijn geboren, is er voor iedereen een uitdagend parcours;
* licht / kids,
* normaal en
* zwaar.

Welke parcours je gaat traplopen, mag je op de dag zelf bepalen. Mocht de gekozen route toch te kort / weinig uitdagend zijn, mag je hem twee keer doen!

In ruil voor een klein inschrijfbedrag en jouw inzet om zoveel als mogelijk donaties te werven.

In samenwerking met PSV en AZ maak je kans op prachtige prijzen voor iedere deelnemer en alle teams! Hoe hoger het bedrag aan donaties, hoe hoger de kans op prijzen. Denk bijvoorbeeld aan een training/clinic van André Ooijer (PSV) of Ron Vlaar (AZ) voor je voetbalteam, een gesigneerd clubshirt of het bezoeken van een wedstrijd van PSV of AZ.

Klik hier voor de prijzen.

Of klik hieronder om mee te doen of het overzicht van alle deelnemers, teams, acties en locaties te bekijken. 

 

Trap mee!
Bekijk alle

Sint en piet

28-11-2021 | 17:22 Aan: Never give up Bedankt sint en Piet voor deze zeer gulle donatie. Wat een mooi gebaar!!! Sinterklaas bestaat echt, hij zit in ons allemaal!