TRAP VOOR TRAP bij AZ en PSV

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN BIJ AZ

Traplopen als challenge - Kans op prijzen -            3 Routes door het stadion

Samen en voor kinderen met een spierziekte; iedereen kan meedoen!

 

In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte. Dat is meer dan een voor de helft gevuld Philips Stadion. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend dat al hun spieren goed functioneren. De impact van een spierziekte op een kind, het gezin en de omgeving is enorm. En toch zijn het juist de kinderen die optimistisch blijven. Voor deze kinderen is het hebben van een spierziekte te vergelijken met topsport. Ze moeten mentaal ongelofelijk sterk zijn en alle kansen pakken om beter te worden. Elke dag weer. 

Daarom organiseert Spieren voor Spieren in het Philips Stadion in Eindhoven (zondag 21 november) en in het AFAS Stadion in Alkmaar (zaterdag 6 november) Trap voor Trap; een evenement waarbij we zelf ervaren wat een mentale en fysieke kracht het kost om stap voor stap, of beter gezegd Trap voor Trap, succes te boeken. Het voetbalstadion als decor. Je kan kiezen uit 3 routes (licht, normaal en zwaar) door het stadion. Routes gaan allemaal over tribunes en door oa speciale ruimtes zoals de kleedkamers. 

Schrijf je snel in met je team, individueel of organiseer zelf een challenge!


Ook kinderen met een spierziekte kunnen meedoen! Op de kunstgrasstroken langs de velden zal een parcours aangelegd worden met (lichte) hindernissen die ook met een rolstoel genomen kunnen worden! Zo kan iedereen een rondje meedoen! Inclusief de route door de kleedkamers en daarna samen finishen. Met dank aan PSV, AZ en partner
Rocks 'n Rivers. Samen verslaan we alle spierziekten bij kinderen.

Meedoen met een bedrijventeam?
Wil je meedoen met je collega's binnen het bedrijf? Of samen met zakelijke relaties? Schrijf dan een bedrijventeam in. Dat kan al vanaf 3 personen. 

 
Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Met dank aan ondermeer onze partner AZ!Op zaterdag 6 november 2021 gaan we traplopen in het AFAS Stadion! Een unieke trial door het stadion, waarbij we gaan traplopen en ook op plekken komen waar normaal alleen de spelers komen. Over tribunes en door de kleedkamers van AZ en haar tegenstanders. Voor iedereen is er een uitdagend parcours; * Licht / Kids (ong. 15/20min), * Normaal (ong. 30 min) & * Zwaar (ong. +45min). Welke parcours je gaat traplopen, mag je op de dag zelf bepalen. Het is geen race en veiligheid voor alles. Je mag bijvoorbeeld ook wandelend de trappen op en af. En als je je route niet zwaar genoeg vindt, doe je hem gewoon twee keer! Ook kinderen met een spierziekte kunnen meedoen! Op de kunstgrasstrook langs het AZ-veld zal een parcours aangelegd worden met (lichte) hindernissen die ook met een rolstoel genomen kunnen worden! Zo kan iedereen een rondje meedoen! Inclusief de route door de kleedkamers en daarna samen finishen. Met dank aan AZ en partner Rocks 'n Rivers. Samen verslaan we alle spierziekten bij kinderen. Het exacte programma moet nog bepaald worden, maar vermoedelijk starten we rond 12.00u op zaterdagmiddag 6 november. Rond 16.00u zal waarschijnlijk de cheque uitreiking zijn met het bedrag dat we gezamenlijk hebben opgehaald! Je krijgt van ons in de week voorafgaand aan het event een mail met een richttijd van je starttijd, waar je je kan melden en andere info. We verwachten dat je al in sporttenue bent als je naar het stadion komt. Je mag supporters meenemen die op de tribune zitten terwijl jij langs komt (trap)lopen! Uiteraard alles onder voorbehoud van mogelijke Corona-maatregelen, maar we gaan er alles aan doen dit event veilig te organiseren. Doe mee, haal donatiegeld op en maak kans op mooie prijzen voor jezelf en/of je team! Denk bijvoorbeeld aan een door de gehele AZ-selectie gesigneerd clubshirt of een clinic/training van Ron Vlaar!Met betrekking tot de te winnen sportshirts en het omkleden in de kleedkamer gaan we uit van de donaties ingezameld t/m donderdag 4 november! Prijswinnaars worden na het event persoonlijk geïnformeerd.
Bekijk alle

Door zowel in het Philips stadion van PSV als in het AFAS stadion van AZ met vele donateurs en sporters de stadiontrappen op en af te gaan. Een unieke trial door het stadion, waarbij we zoveel mogelijk trappen meepakken en ook op plekken komen waar normaal alleen de spelers komen. En omdat we vanuit de sport zijn geboren, is er voor iedereen een uitdagend parcours;
* licht / kids,
* normaal en
* zwaar.

Welke parcours je gaat traplopen, mag je op de dag zelf bepalen. Mocht de gekozen route toch te kort / weinig uitdagend zijn, mag je hem twee keer doen!

In ruil voor een klein inschrijfbedrag en jouw inzet om zoveel als mogelijk donaties te werven.

In samenwerking met PSV en AZ maak je kans op prachtige prijzen voor iedere deelnemer en alle teams! Hoe hoger het bedrag aan donaties, hoe hoger de kans op prijzen. Denk bijvoorbeeld aan een training/clinic van André Ooijer (PSV) of Ron Vlaar (AZ) voor je voetbalteam, een gesigneerd clubshirt of het bezoeken van een wedstrijd van PSV of AZ.

Klik hier voor de prijzen.

Of klik hieronder om mee te doen of het overzicht van alle deelnemers, teams, acties en locaties te bekijken. 

 

Trap mee!